Om

Lethushandel.dk er en online virksomhed der beskæftiger sig med at hjælpe købere af fast ejendom fra start til slut. Alt efter hvor meget rådgivning du har brug for, er der mulighed for at vælge ydelser til og fra.

Virksomheden blev startet af Jeanette V. Bundgaard, der efter mange år som lønmodtager besluttede sig for at hoppe ud i drømmen om at være selvstændig.

Jeanette valgte at læse jura sideløbende med et fuldtidsjob i energibranchen, på denne måde kunne hun bruge mit studie i dagligdagen, hvilket gør at man får en anden forståelse for det man læser. Da hun var færdig med undervisningen på SDU, var det et arbejde ved Sikkerhedsstyrelsen og arbejdet med huseftersynsordningen der trak.

Som ansat ved Sikkerhedsstyrelsen og med huseftersynsordningen som område, er det vigtigt, at man er inde i samtlige regler der omhandler handel med fast ejendom, og da Sikkerhedsstyrelsen er ansvarlig på området, er det især vigtigt, at man som jurist har sat sig ind i reglerne for at kunne svare på spørgsmål, både fra ministeren, advokater, beskikkede byggesagkyndige men også huskøbere.

Jobbet ved Sikkerhedsstyrelsen kombineret med tidligere job hvor der blandt andet blev arbejdet med kontrakter og forhandlet priser gør, at Jeanette har et bredt kendskab til området, og kan hjælpe lidt bredere.

Lethushandel.dk varetager kun købers interesser, hvilket gør at der ikke opstår interessekonflikter.

Når du har valgt hvor meget, og hvad du skal have brug for hjælp til, så sender Lethushandel.dk dig en ordrebekræftelse med en fast pris. Denne vil ikke ændre sig, med mindre der senere hen viser sig at være brug for det. I det tilfælde vil der blive fremsendt en ny aftale. Dvs. du er hele vejen igennem klar over hvad din pris er.

Som udgangspunkt tilbydes der ikke fysiske møder, men hvis du føler dig mere tryg ved at mødes, så kan det godt lade sig gøre.

Lethushandel.dk er forsikret via en professionel ansvarsforsikring ved HDI Danmark. Dette sikrer dig som kunde.